IMG_9063.jpg
IMG_9063.jpg

Fikabuffé med stort F.

Idag gick den planerade Fikabuffén av stapeln. Ett perfekt sätt för mig att få baka lite av varje, prova nya recept och bjuda ett stort fikaglatt gäng på godsaker. Alltid finns det nåt som faller en i smaken på en buffé. Vill man kan man ha ett tema såsom choklad, någon färg eller annat… jag körde på temat ”lyxigt gott”. 🙂 Det var lite av ett försenat födelsedagskalas, men mest var det ändå för att jag ville bjuda hem glada och fina människor som förgyller min tillvaro här på västkusten. Jag tror, nej rättare sagt vet jag att allas magar blev mätta och belåtna! Misstänker dock att några tar sig en extra sväng till gymmet efter att ha smaskat  dessa kaloribomber. En och annan blev nog lite sockerhög också… 😉

 

 

 

 

 

 

 

Dagens fikabuffé bestod av:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och presenten som vägde tyngst idag var nog den med en 5 kg vetemjölspåse i!!! 🙂

 

 

 

Smarrig fikastund!
~Neta & Peppe~

 

 

  1. Lena

    Jisses!!! 🙂
    Det här är det absolut, i särklass häftigaste söndagsfikat jag någonsin njutit av!!
    Du är bara bäst Agneta!! 🙂

    Svara

  2. Pingback: Livsnjutarnas gourmetkök » Mozartskulor.

Kommentera

All content is © 2013 by Livsnjutarnas gourmetkök. All rights reserved.