IMG_7162.jpg
IMG_7162.jpg

Eget kafferosteri.

Var i Göteborg för några dagar sedan och blev kaffesugen såklart. Gick in i ett litet kafé som är ett av Göteborgs mest anrika, Mauritz kaffe. Drack en god kopp kaffe av färskmalda bönor. Sedan kom jag på att kaffebönorna hemma var slut så jag köpte en liten påse bönor därifrån. Bönorna visade sig vara ”råa”, dvs. det var bara att rosta dem själv i ugnen. Kan säga att det var en häftig upplevelse! Det osade i hela lägenheten, doftade kaffe i flera dagar!

 

 

Det bästa var dock att jag fick mala kaffe på mina egenrostade bönor, och att smaken är helt underbar!! Mer äkta kan det inte vara!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Smarrig kaffestund!
~Neta & Peppe~

 

 

Kommentera

All content is © 2013 by Livsnjutarnas gourmetkök. All rights reserved.