IMG_7476.jpg
IMG_7476.jpg

Citronbubbel.

Vatten är livets dryck, det må så vara… och mycket vatten dricker vi varje dag. Ibland sådana här varma sommardagar känns det som att vattnet står en upp i halsen, det går inte ner en klunk till, men det måste för man är törstig. Mineralvatten med smak av citron är allra godast av vatten på flaska, alla andra smaker tycker jag smakar plast och konstgjort. Men jag är inte den som orkar bära hem alla dessa flaskor från mataffären. Så i helgen tog vi tag i saken och köpte oss en SodaStreamer av modellen Genesis som enligt ett test i ICA-Kuriren varit bäst. Men inga smakessenser fick följa med oss hem. Så nu bubblar vi vårt eget citronvatten och det är gott och läskande. Syrligt uppfriskande! Inga konstigheter alls. Till en liter kylskåpskallt vatten pressar jag en halv citron som jag häller i när vattnet är kolsyrat. Dekorerar med en citronskiva och sedan är törsten väck…

 

 

Smarrig förplägnad!
~Neta & Peppe~

 

Kommentera

All content is © 2013 by Livsnjutarnas gourmetkök. All rights reserved.