Närmare halvfabrikat än så här tror jag nog inte att vi kommer! Förpackningen innehåller 2 ryggfiléer av torsk, individuellt förpackade i en ugnspåse, med citron- och persiljesmör på fisken. När jag säger smör så är det med äkta smör, lusläste innehållsförteckningen, annars skulle den inte ha hamnat i varukorgen! Det handlar om minuter för att få torsken perfekt tillagad utan att den blir torr. I och med att man tillagar direkt i påsen, blir det perfekt resultat varje gång. En enkel och snabb fredagsmiddag! Ingen kan påstå att detta är svårt och vi kan påstå att det är gott!
Ryggfilé av torsk i ugn
2 portioner
1 förpackning Findus djupfrysta torskfiléer med citron- och persiljesmör
Placera ugnspåsarna i ugnen, tillaga i 175 grader i 30 minuter (25 minuter om du använder varmluftsfunktionen). Ta ur ugnen, ställ på tallriken, öppna påsen, ta ut fisken och det smälta smöret. Njut med pasta, ris eller potatis av valfri sort.
Smarrig förplägnad!
~Neta & Peppe~