IMG_1361.jpg
IMG_1361.jpg

Senapstorsk med kapris.

Här kommer en enkel och snabb vardagsrätt, som ändå har det lilla extra! Snabba var dags rätter kan man aldrig få för mycket av. Och vi försöker variera oss. Idag blev det fisk. Denna rätt räcker till flera personer eller varför inte till extra lunchlådor?

Senapstorsk med kapris

(4-6 portioner)

 

2 paket djupfryst torskfilé (á 400 g)

salt, peppar

2 dl Crème Fraiche

1 dl grädde

4 msk fransk senap (dijon)

4 msk kapris

2 dl riven ost

  1. Tina upp fisken, separera filéerna. Lägg filéerna i en smord ugnsfast form. Strö över salt och peppar.
  2. Blanda samman Crème Fraiche, grädde, senap och kapris.
  3. Häll såsen över fisken och strö över osten.
  4. Tillaga mitt i ugnen i 225 grader i 15 minuter, ta ut, täck med folie. Det är bättre att ta ut fisken lite för tidigt, för att den fortsätter att tillreda sig ännu efteråt.
  5. Servera med potatis eller ris och en god sallad.

 

 

 

 

 

 

 

 

Smarrig förplägnad!
~Neta & Peppe~

 

 

Kommentera

All content is © 2013 by Livsnjutarnas gourmetkök. All rights reserved.